Fysiikkavalmennus

Olen toiminut yli 15 vuotta personal trainerina ja fysiikkavalmentajana erilaisten asiakkaiden, ryhmien ja joukkueiden kanssa. Asiakaskuntani vaihtelee ammattiurheilijoista kuntoliikkujiin.

Pystyn auttamaan sinua kaikkein parhaiten, jos tavoitteesi on suorituskyvyn parantaminen urheilulajissa tai liikuntasuorituksessa ja/tai sinulla on jokin vaiva tai vamma joka estää täysipainoisen harjoittelun, mutta haluat silti treenata tavoitteellisesti. Jos tavoitteesi ovat enemmän vain kehonkoostumuksen muokkamisessa kuin hyvinvoinnin ja suorituskyvyn kehittämisessä niin en ole paras vaihtoehto avuksesi.

Voimme tehdä yhteistyötä täysin etänä, viikottaisilla henkilökohtaisilla tapaamisilla, parin kuukauden välein päivittyvän harjoitusohjelman suunnittelun kautta tai mitä tahansa siltä väliltä. Ota yhteyttä niin tehdään suunnitelma tavoitteidesi saavuttamiseksi!

Hinnat


Jos olet kiinnostunut valmennuksesta tai sinulla on niistä kysyttävää, niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen: jani@optimovetraining.com