#BASKETBALLSTRONG

koripalloilijan 16 viikon off-season fysiikkaharjoitusohjelma

Haluaisitko olla ensi kaudella nopeampi, kimmoisampi, vahvempi ja kestävämpi koripalloilija?


Ponnistusvoima, voima, nopeus, ketteryys, liikkuvuus ja kestävyys ovat ominaisuuksia joita jokainen moderni koripalloilija tarvitsee pärjätäkseen kentällä. Näitä ominaisuuksia saadaan kehitettyä parhaiten kesällä, kun peleistä kertyvä kuormitus on kevyempää.

Hyvin rakennetulla harjoitusohjelmalla näiden kaikkien ominaisuuksien merkittävä kehittäminen yhdenkin kesän aikana on mahdollista. Kaikilla joukkueilla tai pelaajilla ei kuitenkaan ole mahdollisuutta harjoitella ammattimaisen fysiikkavalmentajan opastuksella. Tämän takia olen rakentanut #BASKETBALLSTRONG off-season harjoitusohjelman kaikkien saataville.

Mitä ohjelma sisältää?

Ohjelma sisältää kaikki koripalloilijan tarvitsemat fysiikkaharjoittelun osa-alueet.

  • voimaharjoittelu
  • ponnistusvoima- ja nopeusharjoittelu
  • kestävyysharjoittelu
  • liikkuvuusharjoittelu
  • vammojen ennaltaehkäisy

16 viikon harjoitusohjelma on jaettu neljään neljän viikon vaiheeseen. Kaikilla eri vaiheilla painotetaan eri fyysisiä ominaisuuksia. Lopputuloksena haetaan maksimaalista koripalloilijan fyysistä suorituskykyä kaikilla tarvittavilla osa-alueilla.

Ohjelman ensimmäisessä vaiheessa keskitytään perusvoiman- ja kestävyyden kehittämiseen eri menetelmin sekä tyypillisten loukkaantumisherkkien alueiden vahvistamiseen.

Toisessa vaiheessa keskitytään voimatasojen nostamiseen ja nostetaan hyppy- ja nopeusharjoittelun määrää.

Kolmas vaihe jalostaa hankittuja lisävoimia nopeuteen ja räjähtävyyteen.

Viimeisellä neljällä viikolla viimeistellään vielä voiman, nopeuden ja räjähtävyyden lisäksi lajinomainen kestävyys.

Lopputuloksena on vahvempi, nopeampi ja kestävämpi koripalloilija.

Kenelle ohjelma on suunnattu?

Ohjelma sopii kaikille tavoitteellisille koripalloilijoille, jotka haluavat kehittää urheilullisuuttaan korkeammalle tasolle.

Pohjavaatimuksena on, että urheilija on terve ja saliharjoittelusta on jo parin vuoden verran kokemusta ja perusliikkeet kuntosalilla tuttuja. Ohjelmaan valitut harjoitteet eivät kuitenkaan vaadi suurta teknistä osaamista ja liikkeille on annettu erilaisia vaihtoehtoja.

Mitä ohjelman toteuttaminen vaatii?

Tarvitset pääsyn kuntosalille sekä mielellään mahdollisuuden juoksuharjoittelulle. Salilla pärjää perusvälineistöllä ja liikkeistä on annettu erilaisia vaihtoehtoja.

Viikko-ohjelma on suunniteltu siten, että voit valita viikkoosi 3-6 treenikertaa.

Miten saan ohjelman?

Saat ostettua ohjelman suoraan verkkokaupasta. Tilauksen tehtyäsi saat ladattua ohjelman välittömästi itsellesi. Harjoitusohjelmat on koottu näppärään PDF tiedostoon. Löydät tiedostosta tarkat ohjeet ohjelman suorittamiseksi sekä linkit kaikkien harjoitteiden videoihin.

Kuka ohjelman on tehnyt ja millä meriiteillä?

Fysiikkavalmentaja ja urheilufysioterapeutti Jani Parkkinen on toiminut uransa aikana useiden miesten divari-, SM-sarja- ja maajoukkuepelaajien fysiikkavalmentajana.

Yksilövalmennettavina viime vuosina:

  • Antti Kanervo (Helsinki Seagulls)
  • Kalle Peltonen (BC Nokia)
  • Topias Kuukkanen (KTP Basket)
  • Miikka Marttinen (Kauhajoen Karhu)
  • Lauri Markkanen (Utah Jazz)

Mitä jos en ole ohjelmaan tyytyväinen?

Ohjelmalla on 21 päivän 100% tyytyväisyystakuu. Saat testata ja tuumailla ohjelmaa 21 päivää täysin vapaasti. Jos sen jälkeen tuntuu, ettet mistä tahansa syystä ole siihen tyytyväinen niin saat rahasi takaisin.

#BASKETBALLSTRONG 16vk off season harjoitusohjelma – 67€

#BASKETBALLSTRONG 16vk off season harjoitusohjelma – 67€