Vuoden 2015 paras ostos?

Mikä oli vuoden 2015 ehdottomasti paras ostos?
Kallis Moleskinen muistivihko, jossa kynä aina valmiina kiinni.
IMG_6540.JPG
Miksi?
1. Käsin kirjoitettu muistiinpano jättää aivoihin paljon tehokkaamman jäljen kuin koneella kirjoitettu. Toimii siis esimerkiksi tavoitteiden asettamisessa huomattavasti tehokkaammin kuin näppäimistöllä kirjoittaminen!
2. Kun jokin maksaa suhteellisen paljon, on sen käyttö huomattavasti todennäköisempää. Juuri mitään käytännön eroa ei 1€ muistivihkolla ja 30€ muistivihkolla ole, mutta niin se ihmismieli vaan toimii. Kallis viini maistuu aina paremmalta, kallimmat lääkkeet tehoavat paremmin ja kalliilla lenkkikengillä tulee juostua enemmän. Kallista muistivihkoa käyttää siis todennäköisemmin.
3. Mitä helpommaksi jonkin asian voi tehdä, sitä todennäköisemmin se tulee tehtyä. Pienetkin asiat, kuten se, että kynä on aina valmiiksi kiinni muistivihkossa lisäävät mahdollisuutta siihen että jokin muistiinpano tulee tehtyä tai kuningasidea kirjattua ylös. Ideat itsessään ovat arvottomia, mutta kun jonkun idean muistaa pidempään niin sen toteuttaminen on todennäköisempää. Yhdelläkin toteutetulla idealla voi saada äärettömän paljon aikaan, kts. esim. Google, Facebook.
Vihkosta löytyy tällä hetkellä muistiinpanot 23 eri luennosta, tapaamisesta ja koulutuksesta. Siinä on aika paljon ideoita joita tänä vuonna pääsee toteuttamaan… =)
Kiinnostuneille vielä lisäinfoa kynä vs. näppäimistö asiasta:
#toimiparemmin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s